Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: U novogodišnjoj noći slavili prolazak u drugi krug! (VIDEO)

U emisiji "Zvezde Granda" u novogodišnjoj noći slavili prolazak u drugi krug!

Zvezde Granda: U novogodišnjoj noći slavili prolazak u drugi krug! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Novu epizodu "Zvezda Granda" za doček pravoslavne Nove godine obeležilo je odlično raspoloženje članova žirija, posebno su bili raspoloženi Jelena Karleuša i Aca Lukas, koji su igrali limbo. Diva se tokom večeri šalila sa Viki Miljković kako možda ona ima lepe noge, ali zato ona ima bolju guzu. Publika je uživala u fantastičnim nastupima ali i povratku talentovanih kandidata u takmičenje. 

Lidija Janković iz Draginja kod Šapca ponovo je opravdala očekivanja u prvom krugu "Zvezda Granda" i pripredila nastup za pamćenje. Posle prve pesme "Lele, lele" od Snežane Đurišić, nagrađena je sa sedam glasova. Saša Popović je prokomentarisao: "Mi smo odlučili da prošle godine ne uđeš u finale nego da se ponovo takmičiš ove sezone jer si starija godinu dana i rasteš u lepu devojku. Uopšte nismo pogrešili jer ponovo uživamo u tvojim sjajnim interpretacijama". 

Posle baraža u drugi krug su se plasirali: Lidija Janković, Ana Vlajić, Miljana Nikolić, Nevena Marković, Aleksandar Marinković, Osman Seferović, Šefki Jahjić, Stefan Nikolić i Boško Nikolić, a celu epizodu možete pogledati u video snimku.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>