Ljubav

Style

Kako se muškarci ponašaju nakon raskida veze?!

Razlaz dvoje ljudi koji su dugo bili u vezi, često teško pada i jednoj i drugo strani bez obzira na "krivicu". Kako se muškarci ponašaju nakon raskida veze i šta je to što oni rade kako bi sebi olakšali taj period?!

Kako se muškarci ponašaju nakon raskida veze?! Svet Plus



Čak i ako se dvoje rastanu u najboljim mogućim odnosima, to može biti izuzetno bolno jer nije lako prihvatiti da čovek ili žena sa kojom ste se budili svakog jutra više neće biti deo vašeg života. Ova situacija je okidač za depresiju i bitno je zadržati pozitivan stav. Izlazak sa prijateljima, svakako može pomoći ali postoje stvari koje treba izbegavati, a jedna od njih je osveta. Ipak, da vidimo šta je to što muškarci najčešće rade nakon raskida veze:

- Pre svega, oni se trude da što više izlaze i flertuju sa drugim ženama. To im ne služi samo kao trenutno olakšanje i dokazivanje sebe već i kao jedna vrsta osvete bivšoj partnerki. Jedan deo muškaraca prema istraživanju, obavezno u tim izlascima konzumira veliku količinu alkohola što im kasnije služi da "operu" i opravdaju sebe i svoje ponašanje.

- Zatrpavaju se poslom, kako bi što manje mislili na bivšu partnerku, verujući u ono da vreme leči sve.

- Uklanjaju iz životnog prostora svaku stvar koja bi mogla da ih podseti na ono što su izgubili.

- Oni koji se ranije nisu bavili sportom, kreću u teretanu, na košarku, fudbal...

- Izlaze češće sa kolegama sa posla i trude se da upoznaju što više novih ljudi.

- I na kraju tu su i oni muškarci koji umeju da puste i po koju suzu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>