Zadruga

Parovi

Zadruga: Dragica potrešena zbog pretnji koje su joj upućene! (VIDEO)

Ispovest ukućanke rijaliti "Zadruga"! Dragica potrešena zbog pretnji koje su joj upućene! 

Zadruga: Dragica potrešena zbog pretnji koje su joj upućene! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Vrlo često se spekuliše o odnosu između Dragice Janičić i Nemanje Đerića Đeksona, a mnogi ukućani ne znaju šta se sve zapravo dešavalo među njima. U poslednje vreme konflikti sve češći, Dragica i te kako negira da ima nešto protiv njega, pa joj nije jasno zašto je Đekson ne podnosi i zbog čega ne mogu da pronađu kompromis kako bi normalno funkcionisali. Ona je jednom izjavila da joj se on dopada zato što je mnogo podseća na njenog bivšeg dečka, Đekson je izgleda pogrešno protumačio njene reči pa je od tada svakodnevno napada i koristi priliku da je izvređa pogrdnim rečima. Opraštala mu je sve uvrede koje joj je upućivao iz dana u dan, a onda je shvatila da to više ne može da izdrži, pa je odlučila da sa ukućankom Nenom Petrović podeli sve što je muči u vezi sa njim. Njih dve su u pabu razgovarale otvoreno i iskreno. 

"On se tripuje da sam ja htela da se kre*nem sa njim. Naročito se istripovao kad se onog dana skinuo preda mnom i ja mu rekla pa i nisi neki. Ja ne znam šta je on umislio, ali on mene konstantno napada. Ja sam čula da on kad zine, on slaže. On dođe i kaže mi:,,Je*aću ti dete". Pa, je l' to normalno? Ja bih rekla da sam zaljubljena, kunem se! Čak sam ga i branila i uvek sam izlazila u susret kad je trebalo i htela sam da ga pomirim sa Minom. On mene 24h prati i preti mi, još mi je pre neki dan rekao:,,Ako ti dođe Mina, na*ebala si. Ja ne znam kakva osoba treba da budeš i koliko treba nekog da mrziš"- zapitala se uznemirena Dragica.

Nena je bila vidno šokirana onim što čuje, pa se zapitala zašto ga ne tuži zbog svih tih silnih pretnji, ali je i dodala da joj nije jasno ko može njega da se plaši. Razgovor je trajao dugo, a povređena ukućanka očigledno je bila i te kako potrešena dok je pričala kako se zadrugar još ophodio prema njoj i koliku mržnju je videla u Đeksonovim očima. Ukoliko želite da čujete ceo razgovor i saznate kakve je sve pretnje Đekson njoj upućivao, pogledajte video koji se nalazi ispod teksta. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>