Ljubav

Style

Dve reči koje mogu spasiti gotovo svaku vezu!

Dve reči koje mogu spasiti gotovo svaku vezu! Nije u pitanju: "Volim te"!

Dve reči koje mogu spasiti gotovo svaku vezu! Svet Plus



Jedan od najčešćih dubinskih razloga prekida veze upravo je činjenica da se jedna ili obe osobe ne osećaju cenjeno. Sasvim je normalno zahvaliti se nekome kada za nas učini nešto lepo, problem je u tome što često ne primećujemo da je neko uradio nepšto lepo za nas, jer je to previše obično. Dakle, magična reč je: "Hvala ti"

„Hvala ti“ se ne sme govoriti samo kad je sasvim očigledno da druga osoba očekuje pohvalu, potrebno je govoriti i u situacijama u kojima ona to ne očekuje. Jedna od naopasnijih mišljenje u vezi je, da se nešto podrazumeva. Da se podrazumeva da neko nešto mora da radi za vas i da se podrazumeva da je neko zahvalan, bez da to i pokaže. Ako se podrazumeva da smo zahvalni, lepo je to svejedno naglasiti, jer partner možda ne zna da se vama podrazumeva i samo misli da niste primetili njegov trud.

Većina muškaraca nema potrebu da se zahvali partnerki na, recimo večeri koju je ona satima pripremala, jer im je tako nešto postalo sasvim normalno. Žena onda misli da je on ne ceni i partneri s`vremenom počinju da se udaljavaju. Obraćajte više pažnje jedno na drugo i ne uzimajte olako svog partnera. Neki ljudi shvate šta su imali tek nakon što to izgube, a tada često bude kasno da se stvari poprave.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>