Region

Svet

Marko DNK zaboravio na Divnu! Ženi se konobaricom!

Markova životna saputnica Divna još uvek je u rijalitiju "Zadruga" ali je Marko DNK  zaboravio na Divnu! Ženi se konobaricom!

Marko DNK zaboravio na Divnu! Ženi se konobaricom! Screenshoot Youtube



Izgleda da je Marku bilo potrebno samo malo vremena da nakon izlaska iz rijalitija, zaboravi na Divnu i njihov zajednički život. Njih dvoje su u "Zadruzi" jedno drugom izgovorili sudbonosno "DA", obavezali se na vernost i ljubav ali samo tri meseca nakon toga Marko je odlučio da se oženi drugom ženom. Naime, on je ludo zaljubljen u Vesnu koju poznaje dugo godina. Vesna je vlasnica kafane u Svilajncu, razvedena je i ima dvoje dece.

Ovu priču potvrđuje Žika Vučković iz Dubnice, Divnin i Markov prvi komšija, koga su gledaoci imali prilike da vide u emisiji "DNK". Naime, Žika kaže da Marko nije bio za Novu godinu kod Divne jer ga produkcija nije pozvala, a tvrdi da ne bi otišao ni da je dobio poziv jer se zaljubio u konobaricu i planira da se njome i oženi. Žika još dodaje, da je u pitanju zgodna plavuša i da se Marko i ona dugo poznaju. Kaže, da je Marko shvatio kako je njegov brak gotov onog trenutka kada je Divna izjavila ljubav Banetu i preko toga nikako ne želi da pređe. Po izlasku iz rijalitija, Marko je često navraćao kod Vesne u kafanu i desila se ljubav. Sada planiraju svadbu, a imaju podršku celog sela jer meštani smatraju da će mu ona biti bolja žena od Divne. Žika još otkriva, da Marko nije zapostavio dete, da ona jeste u hraniteljskoj porodici ali samo zato što je socijalna služba odlučila da će tako biti dok Divna ne izađe iz "Zadruge". Procenili su da Marko nije sposoban, sam da se stara o detetu ali ga posećuje i kada ima para, kupi joj čokoladu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>