Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 11. januar 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 11. januar 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 11. januar 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete. 


Bik 21.4.-21.5.

Imponuje vam saznanje, da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije


Rak 22.6. - 22.7.

Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost u proceni ličnih mogućnosti može da vas dovede u neprijatnu situaciju.


Lav 23.7.- 22.8.

Imate utisak da vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i tačno predvidja vaše poslovne poteze. Nažalost lepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu.


Devica 23.8. - 22.9.

Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspeha.


Vaga 23.9. - 22.10.

Pred vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike od poverenja. Završite na vreme započeti posao.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Moguće je da vam izmiče jedna poslovno-finansijska prilika, ali sada ne vredi žaliti. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se uporedjujete sa nekim saradnicima, pokažite da posedujete praktičnu pamet.


Strelac 21.11.- 21.12.

Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira vaše mogućnosti ili da vas profesionalno iskušava. Različita pitanja o poslovnim odnosima i poverenju, za sada ostaju bez odgovora.


Jarac 22.12.- 19.1.

Delujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosećaj i svoju okolinu posmatrate sa odredjenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju lakše ili jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. U poslovnim susretima sve se svodi na princip „uzimanja ili davanja”.


Ribe 20.2.- 20.3.

Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove dogadjaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće bliža okolina.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Najtačniji dnevni horoskop

Povezane vesti:


>