Svet

Region

Borba dekoltea na dodeli nagrada (Foto)

Sinoć je na dodeli American Music Awardsa, crveni tepih obilovao dubokim dekolteima poznatih svetskih zvezda. Većina svetskih lepotica odlučila je da  sinoć pažnju privuče naglašavajući svoje ženske atribute. Prednjačile su Katy Perry i Fergie iz Black Eyed Peasa, čije bujno poprsje teško da je nekome moglo da promakne.

Borba dekoltea na dodeli nagrada (Foto)



Katy je blistala u nežno ružičastoj kreaciji sa odgovarajućim cipelama, a njene bujne obline, po kojima je poznata, iskakale su iz haljine bez naramenica.

Fergie se odlučila za srebrno crnu varijantu, toliko usku i stisnutu da se činilo kako u njoj jedva diše, a grudi je jedva zadržavala u haljini.

Glumica Julie Benz ništa nije prepustila mašti, haljina joj je grudi jedva prekrivala, a da se spustila samo nekoliko milimetara, Julie bi pokazala i bradavice.

Nešto skromnije dekoltee otkrile su i pevačica Keri Hilson, glumica Luisana Lopilato i igračica i country pjevačica Julianne Hough. Taylor Swift uopšte nije imala šanse u kategoriji bujnih dekoltea.

Iako je nabacila duboki izrez na haljini, on je otkrivao vrlo malo, to jest, skoro ništa, što Taylor nije sprečilo da ponosno pozira pred objektivima fotografa.











Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>