Ljubav

Style

Neverstvo: Muškarci otkrivaju koje žene biraju za prevaru!

U istraživanju jednog jednog sajta za upoznavanje, muškarci otkrivaju koje žene biraju za prevaru. Neverstvo nije nešto o čemu ljudi otvoreno govore, pa je tako i ovo istraživanje bilo anonimno.

Neverstvo: Muškarci otkrivaju koje žene biraju za prevaru! Svet Plus



Sudeći prema ovom istraživanju, muškarci prvo planiraju neverstvo. Retkost je da se to desi spontano i "slučajno", a uglavnom je reč o osobi iz njegovog bliskog okruženja. U anketi je učestvovalo 1300 ljudi, a rezultati su pokazali da je 27 posto muškaraca priznalo da bi u slučaju da nešto u njihovoj vezi ne štima, pokušali da zavedu koleginicu sa posla. Ovo nam govori, da druga žena obično nije misteriozna zavodnica koju je vaš partner slučajno sreo, već neko koga je verovatno već pominjao. Prema podacima, muškarci najčešće biraju osobu koju poznaju od ranije, a deo njih bi voleo da upozna novu osobu sa kojom bi mogao imati seks, koji naravno ne bi ugrozio njihovu postojeću vezu. Ono što je šokantno je podatak da je 99 posto anketiranih muškaraca priznalo da su već imali aferu ili ozbiljno razmišljaju da je započnu. Kao glavni motiv, navode seks.

Što se tiče žena,  svoje momke ili muževe varalo je 39 odsto žena, a 35 odsto ih je razmišljalo o prevari. Kod traženja partnera za aferu, ženama je prvi kriterijum njihov izgled, a njih 43 posto otkrilo je da je afera bila potpuno fizičkog karaktera. Samo pet posto žena se izjasnilo da su ih privukli muškarci sa kojima su mogle imati i intelektualnu vezu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>