Parovi

Farma

Parovi: Zatrudnela, diskvalifikovana, a sada ulazi u Zadrugu!

Jedna učesnica je zatrudnela u rijalitiju "Parovi", diskvalifikovana je, a sada ulazi u rijaliti "Zadruga".

Parovi: Zatrudnela, diskvalifikovana, a sada ulazi u Zadrugu! Screenshoot Youtube



Velika prašina podigla se oko Miljane Kulić učesnice rijalitija "Parovi" jer je tamo i zatrudnela, a ubrzo pošto je saznala za drugo stanje diskvalifikovana je. Ipak, Miljana će i dalje živeti u rijalitiju, samo će promeniti televiziju. Naime, dobila je ponudu da uđe u "Zadrugu". Mnogi su verovali da Nišlijka neće ovo prihvatiti zbog trudnoće. Očigledno, Miljani to ni malo ne smeta. 

Miljana je iskreno rekla, da je novac i budućnost deteta jedini razlog za pristanak i dodala: "Dobila sam ponudu da uđem u "Zadrugu". Uskoro dolazim u Beograd i idem kod njih na razgovor, da vidimo oko detalja šta i kako. Ja trudna ne bih ulazila u rijaliti, ali moram da zaradim pare kako bih imala za bebu kad se rodi. Treba da je prehranim". Ginekolog joj je potvrdio da je sve u najboljem redu i da rijaliti šou ne može nauditi njenoj bebi.

Otac Miljaninog deteta je Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tržan, za koga Miljana tvrdi da nije znao da bude otac ni svojoj ćerki iz prvog braka, pa tako veruje da neće biti dobar otac ni njihovoj bebi. Smatra da od njega neće dobiti nikakvu pomoć.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>