Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba Radovanović pljunuo na crkveni brak?! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" ukućani su još jednom odgovarali na pitanja gledalaca. Kija tvrdi da se udala iz ljubavi, dok je Sloba Radovanović "pljunuo" na crkveni brak?!

Zadruga: Sloba Radovanović pljunuo na crkveni brak?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kao i obično, kada se odgovara na pitanja gledalaca, Sloba, Kija i Luna su bili glavni akteri. Naime, jedno od pitanja je glasilo, kako se Luna poziva na to da poštuje praznike, a crkveni brak joj nije vredan. Ona je to demantovala, a onda se prisetila da ju je majka Anabela savetovala kako ne treba da je grize savest zbog njene veze sa pevačem jer je brak između Slobe i Kije svakako bio loš. Praznike voli i poštuje, posebno Božic, a navela je i to da je ona dete iz mešovitog braka i da se naknadno krstila jer veruje u Boga. Kija Kockar, još uvek zakonita supruga Slobe Radovanovića se na ovo nadovezala jer se osetila prozvanom, pa je rekla da ona veruje u crkveni brak, kao i u svoj brak koji je iz ljubavi sklopljen u crkvi, od strane popa koji je nju krstio. Napomenula je da ovo sve govori samo u svoje ime i da ona smatra da je to kruna ljubavi, dok je građanski brak samo papir sa kojim možeš finansijski da se obezbediš i uzmeš prezime. 

Objasnila je : "Priča koja se poteže da naš brak nije valjao dve godine. Opet mogu da potegnem pitanje zašto se gospodin venčao i građanski i nakon par meseci u crkvi . Ovo je način samo da se Slobodan opere od svega ili očigledno fali nešto njemu samom čim je ušao u sve to, ako to njemu nije valjalo. Sa moje strane je bilo iskreno, ja sam se udala iz ljubavi, nisam morala da se udajem iz finansijskog, moralnog razloga, nisam bila trudna, niti me bilo šta teralo u taj brak osim ljubavi".

Kija je bila vidno uveđena komentarom svoga supruga kada je rekao da mu je sadašnja veza sa blogerom mnogo bolja nego njihova, pa je dodala da je to posle svega što su prošli jadno. U video snimku možete pogledati šta je Kija još rekla na ovu temu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>