Svet

Region

Premijera ruskog filma: Legenda o Kolovratu! (VIDEO)

Početak 2018. godine obeležiće premijera istorijskog spektakla, ruskog filma „Legenda o Kolovratu“.

Premijera ruskog filma: Legenda o Kolovratu! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Film „Legenda o Kolovratu“ ruši rekorde gledanosti u Rusiji, sa do sada zarađenih 10 miliona dolara i preko dva miliona gledalaca za nepune dve nedelje prikazivanja. Ovaj film donosi očaravajuću priču o legendarnoj borbi iz bogate ruske istorije u kojoj malobrojni neustrašivi ratnici, na čelu sa Kolovratom, brane svoju zemlju od hiljada dobro obučenih vojnika. Ovo je priča o hrabrosti, izdržljivosti i požrtvovanosti za svoju zemlju. 

lya Malakov, koji igra Kolovrata o svom liku kaže: „Heroj je običan čovek ili žena, koji prihvata probleme, suočava se s njima, koji preuzima odgovornost za sve u životu i ko ne traži lakši način da dođe do rešenja. Heroj nije heroj zbog nekih posebnih moći, već zbog posebne snage volje da se uzdigne u teškim momentima. To je poenta junaštva. Ovo je film o odgovornosti, o trenutku donošenja odluke koja će ti promeniti život. Takav trenutak se svima događa u životu“. Izvršni producent Pavel Stepanov, kaže da je ovaj film ogroman projekat, sa velikim ulaganjima i da apsolutno zaslužuje i opravdava svu najsavremeniju opremu koju su koristili kako bi dočarali i verodostojno prikazali sve borbe.



Radnja filma "Kolovrat" odigrava se u 13. veku kada su mongolske ratne horde i njihov vođa Batu kan kontrolisali veći deo sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Prava za distribuciju ovog filma obezbedilo je preko 100 zemalja, a jedna od prvih upravo je Mongolija.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>