Zadruga

Parovi

Zadruga: Saška Karan jedinstvena žena, voli jesti čajne i kulena! (VIDEO)

Sloba je se našalio na racun cimera u rijalitiju "Zadruga", pa je napisao pesmicu: "Saška Karan jedinstvena žena, voli jesti čajne i kulena"!

Zadruga: Saška Karan jedinstvena žena, voli jesti čajne i kulena! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Pošto su zadrugari u emitovanim snimcima saznali ko je koga ogovarao, preselili su se u spavaću sobu gde su nastavili da zbivaju šale, iz koje se rodila jedna pesma. Neki učesnici su bili veoma domišljati pa su svoje slobodno vreme upotpunili smišljajući jednu pesmu koja će objediniti sve njih i dešavanja u rijalitiju. Najveću zaslugu za napisan tekst pokupio je upravo Sloba. Evo dela pesmice:

"Saška Karan jedinstvena žena, voli jesti čajne i kulena. Svakog dana živaca sve manje, kakvo li će da napravi s*anje? Jelena se agresije boji, za stolom hematome broji. Meditira svakog drugog, trećeg dana, pod jastukom buđava joj hrana. Na Banetu Divna oči pari, u glavi joj samo one stvari, nema Marka pa sad samo kuka, u gaćama sve češće joj ruka. Milica se oko kadra muva, Viktorija uvek nešto kuva. Nije svesna da nam čini štetu dok sa Tanjom hrče u duetu".

Nastavak ove šaljive pesme, možete pogledati u video snimku ispod teksta, a da li će se zadrugarima dopasti i ko će biti uvređen ostaje da se vidi...


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>