Region

Svet

Region

U bioskopu domaća komedija: Patuljci sa naslovnih strana! (VIDEO)

U bioskopu domaća komedija "Patuljci sa naslovnih strana", koja prikazuje život, razne dogodovštine i spletke najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima.

U bioskopu domaća komedija: Patuljci sa naslovnih strana! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Život, razne dogodovštine i spletke najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima. U glavnoj ulozi Gordan Kičić, a pored njega, briljantnu glumačku ekipu čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi kako mladi i perspektivni, tako i iskusni i poznati domaći glumci. 

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo rijaliti program. Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: da li je li sve to zapravo nameštaljka, odnosno skrivena kamera koju podmeću njemu?

Premijera je zakazana za 17. januar, a karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>