Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija drsko i otvoreno o postupcima Slobinog oca! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" supružnici se suprotstavili jedno drugom. Kija drsko i otvoreno o postupcima Slobinog oca! 

Zadruga: Kija drsko i otvoreno o postupcima Slobinog oca! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Otac Slobe Radanovića prilikom novogodišnje posete rijalitiju "Zadruga" nije želeo da se pozdravi sa bivšom snajkom Kijom, što je zaprepastilo sve ukućane. Sloba mu je tada rekao, da je trebalo da se javi Kiji, a sada Sloba i Kija, kao glavni akteri priče, imali su priliku da javno prokomentarišu šta misle o ovom postupku. Sloba smatra da su svi videli šta se dogodilo i da njegov otac nema "dlake na jeziku",da nikome ništa nije prećutao u životu, da sigurno zna zašto je tako nešto rekao. Dodao je da je ponosan na svog oca. Kija je takođe dobila šansu da prokomentariše ono što je njen svekar uradio: 

"Ja sam mislila na karakternu osobinu. Niko od mojih to nije rekao, niti sam ja njemu rekla:"Marš u p*čku materinu". Smatram da je to to seljački, imam milion drugih epiteta kako bih to nazvala. Meni je Slobodan prišao i izvinio se u svoje ime za sve to i smatra da to ne treba da menja odnos između mene i njega, kao što nikad i nije. Mešanje njegovih roditelja u celu ovu priču... Mislim sve najgore o tom postupku, nisam ga ja uradila"

Sloba je bio vidno iznerviran, pa je rekao da ne želi da opravdava svog oca ali da je Kijina majka rekla kako on treba da klekne pred njom što je mnogo podmuklije od onoga kako se njegov otac poneo u toj situaciji. Umešala se, kao i uvek Saška Karan i iznela svoje mišljenje, a to je da je sama Kija izazvala takvu reakciju jer je prišla Slobinom ocu i rekla : "Ja sam Kristina". Saška ovo smatra provokacijom i bezobrazlukom. Kako je sve ovo izgledalo i kako se razgovor na ovu temu završio pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>