Svet

Region

"Hari Poter i relikvije Smrti" na prvom mestu američke Box Office liste

Nastavak čuvenog filma o najpoznatijem čarobnjaku, film "Hari Poter i relikvije Smrti" je za prvi vikend prikazivanja ostvario zaradu od $125.1 milion dolara i nalazi se na prvom mestu američke Box Office liste. Film je takođe ubedljivo najgledaniji i u domaćim bioskopima.



Samo tokom prvog dana prikazivanja filma, zarada je iznosila $24 miliona dolara. Sedmi nastavak filma o Hariju Poteru je najuspešnije startovao u bioskopima, od svih njegovih prethodnika i tako se pridružio filmovima kao što su Sumrak saga: Mladi mesec i Mračni vitez po visini zarade tokom prvog vikenda prikazivanja. U ovom delu franšize, junaci Hari, Ron i Hermiona započinju opasnu misiju, da otkriju i unište tajnu Voldemortove besmrtnosti i destrukcije - Horkrukse. Prepušteni sami sebi, bez pomoći profesora i zaštite Dambldora, ova tri prijatelja će morati da se usredsrede jedni na druge više nego ikada. Ali, među njima se javlja Mračna Sila, koja preti da ih razdvoji.

Film "Hari Poter i relikvije Smrti" režirao je Dejvid Jejts, a glavne uloge tumače Danijel Redklif, Rupert Grint, Ema Votson i Ralf Fajns.

Film "Hari Poter i relikvije Smrti" se od 18. novembra prikazuje u našim bioskopima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>