Region

Svet

Region

Top serije snimljene u 2017. godini: Ovo su pet odabrane za vas! (VIDEO)

Top serije snimljene u 2017. godini, ukusi su različiti, pa sami odaberite ono što želite gledati. Ovo su pet odabrane za vas!

Top serije snimljene u 2017. godini: Ovo su pet odabrane za vas! (VIDEO) Screenshoot Youtube



"The Good Doctor"

Ako ste gledali "Bates Motel" prvo što ćete prepoznati je Freddie Highmore, koji je u "Bates Motelu" glumio lik Normana (Psiho). I ovde je maestralno odigaro lik mladog hirurga sa utizmom i savantizmon. On se priružuje osoblju prestižne bolnice ali zbog nedostatka empatije ne može da se poveže s okolinom koja ga okružuje. Ipak, Šon Marfi poseduje neverovatan talenat za lečenje ljudi i svojim sposobnostima iznenadiće svoje skeptične kolege. Komentari na seriju su uglavnom pozitivni. Publici se dopada kako je urađen prikaz onoga o čemu Šon razmišlja,a definitivno Freddie Highmore je budućnost televizije u narednim godinama.



"The Path" Sezona 2

Priča o porodici u središtu kontroverznog kultnog pokreta, dok se bore sa odnosima, verom, i moći. Svaka epizoda prikazuje dubinski pogled njihovih verovanja, i to šta znači birati između života koji živimo i života koji želimo. Serija spaja elemente misterije-trilera, romantike, i misticizma….



"Thirteen Reasons Why"

Serija je rađena po romanu Džeja Ašera, a priča govori o Hani Bejker, njenom samoubistvu i audio kasetama koje pred vratima svoje kuće pronalazi njen drug Klej Dženson, nakon njene smrti. Ona je snimila trinaest kaseta i opisala događaje iz srednje škole gde je bila žrtva tračeva i vršnjačkog nasilja. Tačnije, objašnjava šta je istina i šta se zaista dogodilo. U seriji se pojavljuje veliki broj likova koji su uticali na Hanin život. Hana je od svoje smrti napravila priču koja će naštetiti deci iz škole. Društevene institucije su omanule, profesori ne prepoznaju vršnjačko nasilje, psiholozi se ne bave dovoljno dobro problemima đaka... Hanin život je nemoguće vratiti ali njeni roditelji žele pravdu jer je škola ignorisala probleme njihove ćerke.


"Orange is the New Black" Sezona 5

Priča o Piper Chapman, ženi u tridesetim godinama, koja je osuđena na petnaest meseci zatvora nakon što je proglašena krivom za deset godina star zločin transporta novca za njenu devojku i ujedno dilera.



"Big Little Lies"

Zasnovana na istoimenom bestseleru i sa vrhunskom glumom nekoliko holivudskih glumaca, serija „Nevine laži“ je mračna komična drama čija radnja se dešava u Montereju u Kaliforniji, a počinje sumnjivim ubistvom na dobrotvornoj priredbi u osnovnoj školi. Iako i žrtva i počinilac u početku ostaju misterija, deluje kao da je ubistvo posledica rivaliteta i tajni koje okružuju tri majke. Priča teče kroz sedam napetih ali zabavnih epizoda, koje otkrivaju kako svaka od ovih žena krije neku svoju tajnu koja je dovela do te kobne noći.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>