Region

Svet

Anabela otkriva zašto joj je propao brak: Teške situacije sa Gagijem!

Anabela i Gagi, odnosno njihova grupa "Fanky G" bila je jako popularna devedesetih godina. Danas, Anabela otkriva zašto joj je propao brak i koje je to teške situacije imala sa Gagijem.

Anabela otkriva zašto joj je propao brak: Teške situacije sa Gagijem! Screenshoot Youtube



Anabela i Gagi upoznali su se u Gagijevoj plesnoj školi i vrlo brzo venčali, nakon toga dobili su ćerku Lunu, a onda su krenuli problemi u njihovom braku. Oboje su javno govorili o teškim situacijama kroz koje su prolazili zbog Gagijeve sklonosti ka drogama, od koje se i lečio. Danas, Anabela taj period svog života gleda drugačije i verovatno sa ove vremenske distance jasnije vidi gde je bio najveći problem. Kaže da su bili kao i svaki par koji se rastavi i dodaje da što više ljudi viču, više se udaljavaju, a ustvari je samo trebalo da se lepo ispričaju. Kako kaže, Gagi i ona su napravili dogovor da za potrebe grupe, nastupaju zajedno i da je ona uvek tu i raspoložena. Za nju je to samo dobra zabava i evociranje lepih uspomena. Za Gagija je uvek tu sto posto i u kom god momentu i ne samo ona već i njen sadašnji suprug.

Osvrnula se i na Lunino učešće u rijaliti programu, koji kako kaže sada slabije gleda ali veruje da će Luna umeti sama da se snađe i odbrani. Ranije je dosta plakala gledajući je u teškim situacijama koje preživljava u "Zadruzi". Takođe smatra da ne treba upoređivati njeno učešće na "Farmi" sa Luninim učešćem u "Zadruzi" jer je ona dosta povučenija i mirnija od Lune, što je i u skladu sa njenim godinama i statusom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>