Region

Svet

Nada Obrić: Razume prevaru, varala i bila varana!

Nada Obrić je nedavno izjavila da ko god kaže da ne gleda rijaliti laže i folira se! Razume prevaru, varala je i bila varana.

Nada Obrić: Razume prevaru, varala i bila varana! Screenshoot Youtube



Kolega Nade Obrić, Šerif Konjević joj je zamerio na ulasku u rijaliti program. Nada kaže da se poznaju dugo, još iz Sarajeva, rekao joj je da je dama bila i ostala ali da sebi nije smela da dozvoli tako nešto. Ona mu je na to odgovorila da je sve za ljude i da svako ko kaže da ne gleda rijaliti programe, laže i folira se. Nada Obrić kratko je boravila u „Zadruzi” ali dovoljno da uoči neke stvari, kaže da je nastavila da gleda i po izlasku, a najjači utisak na nju je ostavio odnos između Slobe, Kije i Lune. Po njenom mišljenju Kija nije trebalo da ulazi u rijaliti i dodaje da joj je to jako tužno da gleda jer Slobina, još uvek supruga vuče neke male očajničke poteze. Međutim, priznaje da ni sama ne zna kako bi se ponašala u takvoj situaciji jer razume prevaru, kaže varala je i bila varana ali postoji vreme, način i situacija...

Poznata pevačica ne podržava ni Slobino ponašanje, smatra da on treba malo da stiša strasti sa Lunom kada je Kija u blizini jer se u životu sve plaća i sve se vraća. Osvrnula se i na svoj život i želela da naglasi kako ni sama nije bila svetica. 

O rijalitiju kaže, da je uzburkao ceo svet. Javljali su joj se ljudi iz celog sveta i nije joj žao što je učestvovala u tako nečemu jer je po njenom mišljenju, odlično organizovan i osmišljen. Unutra je sve lepše nego što izgleda spolja ali su svuda problem ljudi, te dodaje da je na nju najgori utisak ostavio Lepi Mića i njegove psovke. Veruje da u životu nije čula toliku količinu vulgarnosti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>