Ostalo

Sme�no

Ko je na vrhu: Novi kviz uskoro počinje sa emitovanjem na TV Pink!

Kviz koji do sada nije viđen na ovim prostorima, "Ko je na vrhu?", uskoro počinje sa emitovanjem na TV Pink, a osim zanimljivog koncepta, izdvaja ga i to što će se u znanju takmičiti poznate ličnosti iz različitih sfera javnog života, a novac koji osvoje ići će u humanitarne svrhe.

Ko je na vrhu: Novi kviz uskoro počinje sa emitovanjem na TV Pink! Promo



U kompleksu filmskih studija u Šimanovcima, snimljena je prva epizoda ovog izuzetno zanimljivog kviza, a voditeljksi par, Katarina Šišmanović i Milan Kalinić, odlično su se snašli, s obzirom da su već uigrani TV tandem. Katarina Šišmanović napravila je pauzu u karijeri od godinu i po dana, te je pažljivo birala koji projekat će predstavljati njen povratak na TV ekrane. Voditeljku je oduševio koncept kviza "Ko je na vrhu?", te je bez razmišljanja prihvatila ovaj angažman. "Zaista sam želela da posle emisije kao što je "Sve za ljubav", izaberem nešto što će na neki način predstavljati stepenicu više u mojoj karijeri. Kada su mi ponudili kviz "Ko je na vrhu?", u tome sam prepoznala jedan potpuno novi izazov i nešto kroz šta ću unaprediti sebe i svoju dosadašnju karijeru. Kviz je potpuno drugačiji, veoma autentičan, nešto što do sada nije viđeno na ovim prostorima, a iznad svega zabavan", rekla je Katarina i dodala: "Nadam se jednom potpuno novom početku i smatram da će ovo biti jedan od aduta TV Pink i da ćemo doprineti da gledanost bude još bolja."



S obzirom na to da su ponovo pred TV kamerama, Katarina je ispričala kako izgleda ponovo sarađivati sa Milanom. "Sve je novo, samo je saradnja sa Milanom nešto što sam već probala. Milan je moj veoma drag kolega, mnogo ga volim. Pet godina smo zajedno radili emisiju "Sve za ljubav" i kada je on otišao, mnogo mi je nedostajala njegova energija i nedostajao mi je on. Zaista mislim da dobar muško-ženski voditeljski par može da bude i te kako kompaktan, tako da mi je mnogo drago što ponovo sarađujemo i što smo ponovo zajedno", rekla je voditeljka.

Nakon "Pinkovih zvezda", Milana Kalinića će gledaoci ove zime gledati u potpuno novoj ulozi. "Kviz "Ko je na vrhu" će biti veoma zabavan. Interesantno je što postoje te kapsule koje će ići gore-dole u zavisnosti od odgovora koje poznate ličnosti budu davale. "Sa Katarinom sam već radio "Sve za ljubav" i tada smo dobro sarađivali, tako da mislim da je i to veoma bitno i da je to još jedna dobra strana ovog kviza", rekao je Milan.
Emitovanje kviza "Ko je na vrhu" očekuje se tokom novogodišnjih praznika, a ako je suditi po prvoj epizodi, gledaoce TV Pink očekuje sjajan kviz za celu porodicu.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>