Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba Radovanović nema sreće sa ženama! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" Dušica je postavljala pitanja, a na jedno od njih odgovorila je i Kija, pa zaključila da njen još uvek suprug, Sloba Radovanović nema sreće sa ženama.

Zadruga: Sloba Radovanović nema sreće sa ženama! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Luna Đogani i Sloba Radanović, imali su protekle noći priliku da vide kako je izgledala njihova svađa zbog hrane, koja se desila pre nekoliko dana. Luna je rekla da jeste razmažena i da je niko nije pitao da li je gladna, tako da niko nema prava da komentariše njeno ponašanje. Priznala je da je Sloba tada ispao najviše kriv, a ništa nije bio kriv. Sve vreme dok su na monitoru gledali ovaj video-klip, oboje su se smejali. Luna se, nakon snimka, branila rečima kako je tada imala temperaturu, da je bila mnogo gladna, zbog čega je plakala. Ona se javno izvinjavala svom momku, zbog ponašanja i objasnila da je tako bolesna imala da jede samo makarone i sir koji joj je Matora pozajmila, a onda je sama upropastila to jelo dodavši u njega nešto što ne voli. Macu je iznerviralo Lunino pominjanje temeperature i bolesti pa joj je rekla da joj tako bolesnoj nije mesto u "Zadruzi" već u bolnici. 

Voditeljku Dušicu je interesovalo da li je Kija imala ovakve situacije sa suprugom Slobom, na šta je ona u prvom momentu rekla da na ovakve stvari neće da odgovara i da komentariše. Dodala je, da jeste imala slične situacije, da unapred zna kako će Sloba reagovati i da to nije ništa novo. Na kraju je rekla da je njoj žao Slobe jer očigledno nema sreće. "Meni je ovo simpatično" - rekao je Sloba. Saška Karan se umešala rekavši da joj ovo liči na špansku seriju, opisavši ih kao dvoje mladih, totalno nezrelih koji se svađaju oko ničega.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>