Region

Svet

Viki Miljković: Teški događaji iz života poznate pevačice!

Teški događaji iz života poznate pevačice Viki Miljković, doživela je prodičnu tragediju, a zbog bolesti sina prošla je kroz pakao.

Viki Miljković: Teški događaji iz života poznate pevačice! Screenshoot Youtube



Hitom "Mene loša sreća prati", ušla je na velika vrata estradne scene, nakon toga upoznala je svoju veliku ljubav Dragana Taškovića ali su njeni roditelji bili protiv njihove veze jer je Taške već imao brak iza sebe. Njihova ljubav je pobedila i krunisana je brakom 2007. godine. Sledeće godine dobili su sina Andreja. Odrastanje deteta, teklo je normalno sve do jednog jutra kada je dobio temperaturu i nije mogao da hoda. To su bili teški trenuci za celu porodicu. Ustanovljen je mišićni spazam zbog virusa koji je podivljao u telu deteta. To je, kako kaže bio najstrašniji period u njenom životu, nakon smrti oca.

Očevu smrt ni dan danas ne može da prežali jer je jako bila vezana za njega. Između dva snimanja u "Grandu" 2005. godine Viki Miljković je dobila tešku vest, da joj otac boluje od raka. Dok joj je karijera bila na vrhuncu, pošto je te godine izdala album koji je oborio sve rekorde slušanosti, u privatnom životu je prolazila kroz pakao. Posebno joj je teško pao dan kada je otac operisan. I danas žali zbog toga što njen otac nije doživeo, da ona održi veliki solistički koncert. To mu je bila životna želja, kaže Viki, a preminuo je dva dana pre samog koncerta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>