Region

Svet

Region

Ubice mog oca: Serija nastavlja da intrigira javnost! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca", nastavlja da intrigira javnost! Publika u Srbiji je premijerno gledala prvu epizodu dugoočekivane krimi-serije.

Ubice mog oca: Serija nastavlja da intrigira javnost! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Prema zvaničnim podacima sistema merenja gledanosti, prva epizoda druge sezone serije "Ubice mog oca" bila je najgledaniji program u terminu od 20 časova do 21 čas kod gledalaca SBB platforme. "TOP" kanal je u ovom terminu nadamašio kanale sa nacionalnom frekvencijom. Aleksandra Subotić, direktor United Medije kaže da su oduševljeni reakcijama gledalaca jer je kanal krenuo sa emitovanjem pre manje od nedelju dana, a već se nalazi u vrhu gledanosti, zajedno sa nacionalnim kanalima. Time su dobili potvrdu da je program koji su ponudili izvrstan.

Druga sezona počinje scenama u bolnici tokom kojih se inspektor Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) pita da li će njegova ljubav, Jelena (Nina Janković) preživeti! Preživela je. Ipak, Jelenu je metak u poslednjoj epizodi prve sezone pogodio u stomak i lekari su morali da joj izvade matericu i jajnike. Zbog toga mlada forenzičarka kojom je Jakovljević spremao da se oženi nikada neće moći da ima decu. Ovu scenu su jako emotivno odigrali Vuk i Nina, a publika je prvi put mogla da vidi Kostićeve suze. Scenaristkinja serije, Drakulić Nataša otkriva da su sa Vukom "ratovali" da bude malo emotivniji jer da se on pita, samo bi jurcao kolima po gradu, pucao... Dve glavne bitke sa Vukom, vođene su oko plakanja i skidanja. Kaže da je uspeo, bez obzira što se ljutio.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>