Ostalo

Sme�no

U kojim su to godinama žene najzadovoljnije sobom?!

Ženama je izgled jako važan, kako kažu više zbog sebe nego zbog drugih. U kojim su to godinama žene najzadovoljnije sobom?!

U kojim su to godinama žene najzadovoljnije sobom?! Svet Plus



Da li je moguće da žena bude potpuno zadovoljna svojim izgledom ili tu uvek postoji makar neka sitnica koju treba popraviti? Možda frizura, ten, nokti... Ispitivanja kažu da postoji period života u kome žene prihvate sebe sa svim svojim manama i vrlinama, odnosno postanu zadovoljne onim što jesu. Taj trenutak se desava negde oko tridesetdruge godine života, a naučnici koji su radili istraživanje iznenađeni su ujednačenim odgovorima. Žene su tokom ispitivanja izjavile da se smatraju najprivlačnijima u mesecu maju i septembru, a utorkom misle da su najlepše. Utorkom se osećaju najlepšima zato što je ponedeljak iza njih i još uvek imaju dovoljno snage da se mogu srediti za posao ili za izlazak.

Istraživanje je pokazalo da je doba od 32 godine, granica prihvatanja sebe i svog izgleda, a naučnici tumače da je to prelaženje svojevrsne granice zrelosti. Upravo tada, žene postaju svesne da trebaju biti privlačne i lepe sebi, a ne drugima.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>