Region

Svet

Region

Senke nad Balkanom deveta epizoda: Maske padaju! (VIDEO)

U nedelju 17. decembra, u terminu od 20 časova na programu RTS 1, na redu je pretposlednja deveta epizoda "Senke nad Balkanom". Maske padaju!

Senke nad Balkanom deveta epizoda: Maske padaju! (VIDEO) Promo




U predhodnoj epizodi, Stanko za večerom svom deda Luki priznaje da je ubio čoveka, ali Luka ga iznenadi reakcijom i uteši ga svojom bezuslovnom ljubavlju. Ujutro, Stanko dolazi u prosekturu da uzme izveštaj sa Milisavljeve autopsije i saznaje da je Mara ubijena i da ima iste povrede kao i Avram.



Maja se, nakon provedene noći sa Tanetom, budi u njegovom krevetu nakon uznemirujućeg sna. Tane u jutarnjim časovima zatiče Stanka u kafani. Stanko je celu noć proveo tamo utapajući tugu za Marom u alkoholu. Tane mu kaže da ode do Toponice i porazgovara sa princom Đorđem Karađorđevićem, autorom slike “Crno Sunce” koja visi na zidu u Avakumovićevoj kući. Krista ispituje Avakumovića o tome kako je proveo prethodnu noć i saopšti mu da ga je sinoć tražio inspektor Stanko Pletikosić. Njihov razgovor eskalira u svađu i Krista demonstrativno odlazi. Tane dolazi u posetu Alimpiju Miriću. Iz početka ga propituje oko informacija o nestanku Vojina Đukića ali njihov razgovor lagano kreće u sasvim drugom pravcu...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>