Region

Svet

Pogledajte u čijem spotu se pojavljuje Aca Lukas! (VIDEO)

Pevač Aca Lukas je izuzetno ponosan na prijateljstvo sa crnogorskim kolegom. Pogledajte ko je u pitanju i u čijem spotu se Aca pojavljuje.

Pogledajte u čijem spotu se pojavljuje Aca Lukas! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Ova godina je za Acu Lukasa bila izuzetno burna zbog razvoda od supruge Sonje, pa su vesti o njegovoj karijeri retko bile tema, iako je imao brojne nastupe i koncerte. Ono što je njemu bitno je prijateljstvo i saradnja sa poznatim crnogorskim pevačem Slavenom Đukanovićem, koga još zovu i "Crnogorski Aca Lukas". Aca kaže da to nije prva pesma koju je napisao ali mu je jako drago što je svom prijatelju i kolegi napisao ovako lepu pesmu. Njihovo prijateljstvo traje godinama, a Aca ga je jednom prilikom pozvao da bude gost na njegovom koncertu i najavio ga kao "Crnogorskog Acu Lukasa". Pored toga što je Lukas autor muzike i teksta, rado je prihvatio poziv da se pojavi u Slavenovom spotu. Slaven kaže da mu je čast i zadovoljstvo što ima Acu za prijatelja, što je uradio ovako dobru pesmu za njega, a što se tiče nadimka našalio se da tu ima mnogo toga da se kaže.

Da li je Slaven ovaj nadimak dobio zbog istog muzičkog pravca ili identičnog životnog stila, procenite sami, a kako se Aca Lukas snašao u ulozi glumca i kako zvuči pesma koju je napisao pogledajte u video snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>