Zadruga

Parovi

Zadruga: Jezivi detalji iz života novinara Milana Miloševića! (VIDEO)

Jezivi detalji iz života Milana Miloševica, koje je odlučio da u rijalitiju "Zadruga" podeli sa ukućanima i gledaocima.

Zadruga: Jezivi detalji iz života novinara Milana Miloševića! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Iz priča novinara Milana Miloševića, koje je delio sa ukućanima, gledaoci su mogli da saznaju da mu je život bio težak, a on nastavlja da šokira iznoseći detalje o svojoj porodici. Kaže da mu je otac napravio pakao od života. Tvrdi da mu je majka bila non-stop trudna, odnosno da je imala dvadeset abortusa, da u trudnoći iz koje je on rođen, nije imala šta da jede. Ukućani su bili šokirani pročom koju su čuli ali tu nije bio kraj.

Milan je bio treći razred osnovne škole kada je upitao oca zašto ne mogu da imaju jelku za Novu godinu i tada je prvi put dobio batine. Otac je zaključao kuću i zakovao vrata daskama, sto je stavio na sredinu sobe i hteo da zapali čitavu porodici. Od tada Milan, kako kaže traži momenat da se obračuna sa ocem. Milan Milošević, napomenuo je da mu u porodičnu kuću ranije niko nije dolazio, jer su svi imali strah od njegovog oca i da se njegova mama krišom družila samo sa nekoliko komšinica. Kako tvrdi, majka je redovno dobijala batine iz čista mira, pa je Milan odlučio da svuda priča o tom problemu. Čak je napravio i bunker u kome se sa majkom i braćom skrivao od oca.

Problemima nije bilo kraja, brat koji je krenuo u srednju školi, propio se, uhvatio lošeg društva pa i on krenuo da tuče majku. Zbog takvog života, završio je u zatvoru u kome je nakon presude sebi oduzeo život. Milošević je nakon ovoga rekao da je počeo da radi i zarađuje, nakon čega je sredio kuću, mamu po prvi put vodio kod frizera, a onda kasnije i u banje. Kako je izgledala čitava ova jeziva priča možete pogledati u video snimku.

 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>