Region

Svet

Lepa Brena: O novom albumu, frizuri, i nekim privatnim stvarima! (VIDEO)

Poslednjih nedelja dosta se priča o albumu Lepe Brene koji uskoro treba da ugleda svetlost dana. Lepa Brena o novom albumu, frizuri, i nekim privatnim stvarima.

Lepa Brena: O novom albumu, frizuri, i nekim privatnim stvarima! (VIDEO) Screenshoot




Pevačica se nalazila na snimanju fotografija koje će pratiti izlazak albuma, a evo šta je otkrila o novom albumu, da li joj  je žao što se ošišala, koliko joj znače scenski kostimi i zašto je neophodno da garderoba bude drugačije od one koju privatno nosi, ali i o nekim privatnim stvarima...

Pesma sa kojom će Lepa Brena otvoriti svoj najnoviji album zove se "Nedaj da te kradu od mene" , a kaže da su sve ostale numere na albumu kontradiktorne od nje i da će album biti ultra moderan. Na pitanje, da li joj je žao zato što se ošišala, pevačica kaže da nije jer je kosa nešto što raste i treba da se šiša, da sada postoje i nadogradnje, a sve svetske pevačice nastupaju sa perikama. Dodaje, da voli da čuje Bobino mišljenje ali će uvek uraditi po svom. Kako je izgledalo na snimanju fotografija koje će pratiti novi album popularne pevačice, kao i odgovore na sva pitanja koja su joj postavljena možete pogledati u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>