Region

Svet

Zoran Marjanović se bavi duborezom: Jelena ubijena predmetom koji podseća na dleto?!

Kako su svedoci govorili, Zoran Marjanović se bavi duborezom, a obdukcija je pokazala da je Jelena ubijena predmetom koji podseća na mali šrafciger ili dleto!

Zoran Marjanović se bavi duborezom: Jelena ubijena predmetom koji podseća na dleto?! Screenshoot Youtube



Kuća, radionica i pomoćne prostorije kriju predmet kojim je ubijena Jelena Marjanović, pa je pitanje dana kada će tužilaštvo naložiti novi pretres. Dokazi koji su do sada izvedeni ukazuju na to, i automatski se nameću nove provere. Postoji još jedna nejasna stvar oko veša u kome je bila Jelena u trenutku kada je njeno telo pronađeno. Naime, veš je bio svetlo plave boje ali dva broja veći, što možda ukazuje da veš nije njen. Spekuliše se da joj je mrtvoj namerno navučen donji veš, pa trenerka preko, kako bi istraga bila navedena ka tome, da je Jelena kobnog dana išla da se sastane sa ljubavnikom. U početku ovaj detalj jeste uneo zabunu u istragu. Inspektorima je najpre je bilo čudno zašto bi Jelena uopšte išla na trčanje u takvom vešu, a još čudnije je bilo to što je izgledalo kao da pripada ženi koja je mnogo krupnija od nje!  

Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za svirepo ubistvo supruge, pritvor može da traje najduže do 10. marta 2018. Ako tužilac do tada ne prikupi dovoljno dokaza i ne podigne optužnicu, Marjanović će po sili zakona morati da bude pušten na slobodu. Za krivično delo teškog ubistva zaprećena je kazna od 10 do 40 godina zatvora, zbog čega je rok za zastarelost 40 godina! Advokat itiče da je pevačica zverski ubijena i njena porodica i javnost zaslužuju da saznaju istinu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>