Lepota

Ljubav

Obrišite godine sa lica: Maska koja podmlađuje kožu!

Svako od nas želi da izgleda sveže i mlado, pa zašto ne pokušati?! Obrišite godine sa lica, ovo je maska koja podmlađuje kožu!

Obrišite godine sa lica: Maska koja podmlađuje kožu! Svet Plus




Farmaceutska industrija ima brojna rešenja za problem bora na licu. Ta rešenja nisu nimalo jeftina, a ni dostupna svakome od nas. Preplavljeni smo ogromnim brojem preparata, za koje nas putem reklama ubeđuju da eliminišu ili ublažavaju posledice starenja kože. Žene, pokušavajući da bar na kratko zaustave godine posežu za antirid kremama i losionima, a često nakon nekog vremena shvate da nema nikakve razlike pre i posle korišćenja tih preskupih preparata. Bitno je i napomenuti da na pojavu bora na licu, utiče i naša ishrana, toksini iz vode i vazduha, stres kojem smo izloženi. 

Da bi naše dame bile zadovoljne, donosimo recept maske, koju mogu napraviti u svom domu uz minimalno potrošenog novca. Žene koje su probale ili je čak koriste godinama, jako su zadovoljne rezultatima. Pozivamo i vas da nam u komentarima napišete vaše iskustvo nakon korišćenje.

Potrebno za pripremu maske:
- 20gr. svežeg kvasca.
- 2 kašičice soka od limuna.


Pomešati sveži kvasac i limunov sok (limunov sok možete zameniti sokom od grejpfruta ili mlekom ako želite da se rešite i mitisera). Na ringlu staviti posudu sa vodom da se malo zagreje, pa u tu posudu stavite vašu činiju sa pomešanim sastojcima. Ostaviti da odstoji 2 do 3 minuta. Nakon toga, nanesite masku na očišćeno lice i ostavite je da deluje 20 minuta. Lice umiti toplom vodom i hidrirati ga kremom koju obično koristite. Idealno je, ovu masku koristiti dva puta u toku nedelje. Budite uporne, ne odustajte nakon prvog meseca korišćenja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>