Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Tajanstveni član žirija uneo pometnju u regionu! (VIDEO)

U novoj epizodi "Zvezde Granda" tajanstveni član žirija uneo je pometnju i to u celom regionu. Pogledajte o čemu se zapravo radi.

Zvezde Granda: Tajanstveni član žirija uneo pometnju u regionu! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Jelena Karleuša i Viki Miljković su izašle na scenu i krenule sa tverkovanjem kako bi publika procenila koja od njih dve ima lepšu "pozadinu". Zamena za Acu Lukasa u žiriju, bila je Mira Škorić i ona je ovom prilikom izjavila da je najzgodnija članica žirija Viki Miljković jer jedina ne nosi steznike.

Tajanstveni član žirija uneo je pravu pometnju i niko do poslednjeg momenta nije mogao da pogodi ko se krije iza tog glasa. Kotrljajuće "R" i ton glasa neodoljivo je podsećao na Vojislava Šešelja. Svi su bili ubeđeni da je to glavom i bradom upravo on. Otkrivamo vam da je u pitanju glumac Andrija Kovač, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u video snimku koji sledi.

Marija Šerifović je zbog odluka svojih kolega bila na ivici živaca, pa je u jednom trenutku pojurila Jelenu Karleušu jer je iznenada promenila svoj glas. Marija je pri kraju emisije legla na krevet i nasmejala sve izjavom da se umorila kao da je na snimanju bitke na Neretvi. 

Publika je uživala u nastupima kandidata, a iznenađenje večeri je bila Monika Ivković, koja je zasenila sve svojom lepotom i glasom. Ona je pevala pesmu Andreane Čekić  "Blago suzama" i dobila sedam "Da", isti rezultat je zadržala i drugom pesmom "Opatica"  Biljane Marković. Bosanac je poručio da što se njega tiče večeras je finale "Zvezda Granda" i Monika Ivković je pobednik! Jelena Karleuša je takođe bila oduševljena i kako kaže, žao joj je što je Monika čekala 27 godina da se pojavi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>