Ljubav

Style

Sumnjate da vas vara: Ovo su znaci da ste u pravu!

Sumnjate da vas vara, ali nekako niste sigurni u to. Ovo su znaci koji će vam ukazati da ste sigurno u pravu!

Sumnjate da vas vara: Ovo su znaci da ste u pravu! Svet Plus



Sumnjate da vas partner vara? Imate neprijatan osećaj u stomaku? Shvatate da nešto nije kako treba, ali ni sami niste sigurni. Suočite se sa istinom, ovo su sigurni znaci da vas partner vara.

Povećana potreba za privatnošću

Ukoliko ste ranije sve delili, a vaš partner naprasno promeni šifru na kompjuteru ili telefonu, počne da sakriva račune i kartice, to je već znak da nešto nije u redu. Ukoliko je to ranije bilo normalno, a onda se promenilo, sigurno ćete se zapitati zašto je to tako. Ukoliko njega upitate, on će vas najverovatnije optužiti da ga špijunirate i njuškate.

Misteriozni telefonski pozivi

Ukoliko vaš partner počinje da priča češće i duže, da kuca poruke i to najčešće skrivajući telefon i sklanjajući se od vas pod raznim izgovorima, to je još jedan od dokaza da tu nešto nije kako treba.

Više posla

Ukoliko vaš partner odjednom počinje da ostaje duže na poslu, da sve manje vremena provodi u kući ili čak počne često da odlazi na iznenadna putovanja, znajte da tu sigurno postoji razlog za sumnju.

Vaš unutrašnji osećaj

Nemir i praznina koja je veoma poznata prevarenim ženama jedan je od pokazatelja. Onaj osećaj koji se prosto prepoznaje, ali se često ignoriše. Ukoliko uhvatite sebe da ste uznemireni, da osećate strah i shvatate da se nešto dešava, najverovatnije je da ste u pravu.

Viber

Autor: M.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>