Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba se pokajao i jecajući priznao Luni šta oseća prema Kiji!

Rijaliti Zadruga ne prestaje da intrigira javnost, a posebno su interesantni učesnici ljubavnog trougla, Sloba, Kija i Luna. Tako je Sloba jecajući priznao Luni da se pokajao i priznao šta oseća prema Kiji.

Zadruga: Sloba se pokajao i jecajući priznao Luni šta oseća prema Kiji! Screenshot YoutubeLjubavni trougao, u kome su Sloba Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani svakoga dana intrigira pažnju javnosti. Činjenica je da u ovoj priči, svi imaju svoje viđenje stvari i dok pojedinci podržavaju Kiju, ima onih koji pokušavaju da odbrane Lunu. Najteže je ipak Slobi, koji je očigledno rastrzan između supruge i ljubavnice.

To što se poneo za emocijama i uplovio u odnose sa Lunom, očigledno ne da mira ovom mladom pevaču. Naime, on je sedeo sa Lunom, plakao i pričao o svojim osećanjima. Sloba se jadao Luni kako ga boli to što je povredio Kiju, pravdajući se da to nema veze sa emocijama, nego sa činjenicom da ju je povredio.

"Nemoj pogrešno da me shvatiš, ne gajim nikakva osećanja tu, ali brate, ja sam nju povredio jako i to me boli", jecao je Sloba, dok ga je Luna pažljivo slušala.

Viber

Autor: M.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>