Lepota

Ljubav

Šta obući za doček 2018: Ovo su modni trendovi u svetu!

Koliko puta se zapitate šta obući za doček nove godine?! Otkrivamo vam šta su modni trendovi u svetu za 2018 godinu.

Šta obući za doček 2018: Ovo su modni trendovi u svetu! Svet Plus



Kako se bliži Nova godina, tako počinje euforija i čuveno pitanje šta obući za tu priliku? Da ne biste bile u panici, predlažemo vam da sa potragom krenete na vreme i da ne čekate poslednji trenutak.

Dolazak Nove godine svi doživljavamo kao posebnu noć i sa nestrpljenjem je očekujemo, posebno dame, zato je trenutak da u toj noći i zablistate, a mi ćemo vam pomoći tako što ćemo vam otkriti šta savetuju modni stručnjaci za doček 2018 godine.

Sjajni materijali, šljokice i kristali su nezaobilazni deo novogodišnjih toaleta. Retki su trenuci kada možemo tako nešto poneti tokom cele godine i zato iskoristite priliku i zasijajte bukvalno tokom ove večeri, nećete pogrešiti!

Ove godine na velika vrata se vratila i čipka, bilo da je u pitanju detalj ili cela haljina, čipka se čini kao pravi izbor, za sve one dame, koje vole da su zaista prave dame. Čipka je u isto vreme i romantičlna i seksi.

Ove godine u trendu su i karirani detalji, za one koji žele toaletu koju mogu nositi i u drugim prilikama, ovo je idealna varijanta. 

Tu je i "mala crna haljina" koja nikad ne prestaje da bude aktuelna i koja već decenijama zauzima visoko mesto na svetskim modnim pistama.

Sve što ponesete, upotpunite detaljima, nabacite osmeh i sa radošću dočekajte Novu godinu.

Viber

Autor: M.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>