Region

Svet

Region

Serija Meso sedma epizoda: Krug oko porodice Cvijetić se steže! (VIDEO)

Serija "Meso" koja se emituje na RTS-u, privukla je veliku pažnju gledalaca. U sedmoj epizodi, krug oko porodice Cvijetić se steže.

Serija Meso sedma epizoda: Krug oko porodice Cvijetić se steže! (VIDEO) Promo




U subotu 09. decembra na programu RTS1 u 21 čas na redu je sedma epizoda igrane serije „Meso“, koju je za RTS snimila izvršna produkcija „Bosonoga“ iz Banja Luke, po scenariju Nikole Pejakovića, i u režiji Saše Hajdukovića.

Ova epizoda otkriće nam šta je i ko je Mirko bio pre godinu dana, kada se vratio u Banjaluku iz Slovenije? A šta je Mirko sada? Novi restoran „Centarfor“ ne radi kako se očekivalo, ali ono što Mirka više brine jeste gde je Marija i zašto mu se ne javlja. Krug oko porodice Cvijetić se steže, Mića je bespomoćan...



Scenarista serije Nikola Pejaković kaže da je "Meso" deo trilogije. Slede "Kosti" i "Koža". Dodaje, da to nisu direktni nastavci priče ali da sve tri serije govore o Banjaluci u ovom vremenu, našoj propasti, sreći ili snalaženju. On kao scenarista je želeo da skrene pažnju na dešavanja u današnjoj Banjaluci ali dodaje da su to univerzalne priče, koje su se mogle desiti u Valjevu, Beranama, Splitu...  Scenario za „Kosti“ je završen, a početak snimanja je planiran na proleće. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>