Ostalo

Sme�no

Zastrašujuće: Iz zidova kuće počeo je da curi med! (VIDEO)

Zastrašujuće otkriće jedne gospođe iz Bruklina zaprepastilo je kako nju samu, tako i sve njene poznanike. Iz zidova njene kuće počeo je da curi med.

Zastrašujuće: Iz zidova kuće  počeo je da curi med! (VIDEO) Svet Plus




Šeri Muzlak, duže od godinu dana u svojoj kući čuje čudne zvuke, nalik zujanju pčela. Posle nekog vremena, primetila je da stvarno pčele lete po prostorijama u kojima živi. Nikako nije mogla da shvati šta je uzrok tome, pa je bivala sve više uznemirena.

U jednom trenutku, ugledala je med kako se sliva niz zidove njene kuće, pa je odlučila da u pomoć pozove  Majka Hegedusa. Majk je čovek poznat po brizi o pčelama,  i njen poziv je rado prihvatio kako bi otkrio o čemu se tu zapravo radi. Zid kuće je isekao u dužini od četiri metara, a tu ga je čekalo ogromno iznenađenje. Ispod zida je ugledao pčele! I to 35. 000 pčela! Osim pčela, našao je i 35 kilograma meda. Po njegovom mišljenju, pčele tu borave već oko dve godine.

Majk kaže da se u svom životu nije sreo sa ovakvim slučajem i da je morao da bude jako oprezan tokom tog sporog procesa uklanjanja pčela iz kuće. Međutim neke pčele se još uvek čuju u zidu, a ima i meda. Najveći deo pčela je usisan vakum kutijom i one su prenete u svoje nove domove, odnosno u pčelinjake koje Šeri drži u svom dvorištu u Bruklinu. Šeri je nakon prvog šoka, odlučila da med koji su pronašli stavi u tegle i pokloni ga svojim prijateljima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>