Zadruga

Parovi

Zadruga: Iskoristila Luninu popularnost da oživi svoju karijeru?! (VIDEO)

Anabelu Atijas već neko vreme javnost osuđuje. Da li je Anabela iskoristila Luninu popularnost u rijalitiju "Zadruga" da oživi svoju popularnost?!

Zadruga: Iskoristila Luninu popularnost da oživi svoju karijeru?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Anabela Atijas od samog početka rijalitija "Zadruga", podržava postupke svoje ćerke Lune Đogani, pa čak i njenu vezu sa oženjenim čovekom. Čak je izjavila da je zadovoljna izborom partnera svoje ćerke, da o njemu ima lepo mišljenje ali da postoji jedna stvar koja joj se ne dopada i koju Sloba treba što pre da promeni. Ne zamera mu jer niko nije savršen ali bi volela da on napravi presek. Izjasnio se, istupio pred milionima gledalaca i priznao svoju ljubav prema Luni ali ona sada ispada najveći krivac, najgora jer je ukrala nečijeg muža i po njenom mišljenju on sada treba da uradi sve da se za Lunom više ne vuku takvi repovi.

Zbog Anabelinih čestih izjava i podrške koju ćerki daje i onda kada bi možda kao majka trebala da je kritikuje, javnost smatra da ona koristi ćerkinu popularnost kako bi i sama bila u centru pažnje. Anabelina odluka da baš sada, objavi pesmu i snimi spot dočekana je na nož, pa se na jutjubu uglavnom mogu pročitati negativni i uvredljivi komentari.

Anabelini fanovi spekulišu da će nakon ove numere pevačica postati stanovnik "Zadruge" zajedno sa svojom ćerkom i potencijalnim zetom, pa ostaje da vidimo da li će se ponosna majka zaista odvažiti na ovakav korak.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>