Zadruga

Parovi

Zadruga: Šou u najavi, stiže pobednica Farme!

Rijaliti "Zadruga" večeras će priuštiti gledaocima pravi šou jer će se na žurci pojaviti ni manje ni više nego pobenica "Farme".

Zadruga: Šou u najavi, stiže pobednica Farme! Screenshoot Youtube




Večeras će zadrugari imati žurku, a kako bi im provod bio kompletan i zagarantovan, na žurci će ih zabavljati pevačica Katarina Živković. Ona je i sama učestvovala u rijalitiju "Farma" u kojem je i pobedila ali se i zaljubila u manekena Baneta Jankovića. Njihova ljubav nažalost nije potrajala, a podsetimo se, bila je burna od početka rijalitija u kojem su učestvovali. Bane je kasnije izjavilo da je na "Farmi" bilo klimavo, da je tamo sve nerealno i da nisu jedno drugom mogli da se pokažu u pravom svetlu. Ipak, ljubav nije uspela da se održi ni van nje. Tada su se pojavile različite verzije njihovog rastanka, a jedna od njih je da je Katarina našla novog dečka. Proveli su zajedno četiri godine i više nisu pronalazili razloge zbog kojih bi spašavali svoju vezu, pa su poželeli da ih javnost ostavi na miru.

Nadamo se, da će se zadrugari večeras na žurci uz Katarinu Živković dobro provesti i prirediti i gledaocima dobru zabavu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>