Svet

Region

Unuka Jelisavete Karađorđević u sekti: Otkriveni jezivi detalji i pakao kroz koji prolazi!

Unuka Jelisavete Karađorđević već neko vreme boravi u sekti. Porodica prolazi kroz pravu golgotu,ali zahvaljujući njima otkriveni su jezivi detalji i pakao kroz koji prolazi mlada India.

Unuka Jelisavete Karađorđević u sekti: Otkriveni jezivi detalji i pakao kroz koji prolazi! Screenshot Youtube



Ćerka princeze Katarine Oksenberg i unuka Jelisavete Karađorđević već neko vreme je član mračnog kulta i sekte koja se na surov način ophodi prema svojim članovima.

Mlada India upala je u kandže "Nxivm" kulta i od tada cela porodica prolazi kroz pakao i trudi se da mladu devojku izvuče i vrati na pravi put.

Princeza Katarina je očajna i zabrinuta za svoju ćerku za koju kaže da se drastično promenila, smršala, povukla u sebe i potpuno promenila navike.

Princeza Katarina je nedavno saznala strašne stvari kroz koje prolaze žene, članice ove sekte i te informacije je podelila sa javnošću, koja je u najmanju ruku ostala šokirana. Ona navodi da su ženama prilikom inicijacije, obeležavali genitalije, početnim slovima osnivača kulta, takođe je rekla i da su članicama pokazivali jezive fotografije raskomadanih žena, kao i mnoge druge zastrašujuće stvari.

Unuka Jelisavete Karađorđević se do skoro nije oglašavala, ali je to upravo učinila i to na društvenim mrežama. Ona je navela da kiša uvek pomaže cveću da raste, a ne oluji da razara što je navelo mnoge da pomisle, da će ova mlada devojka ipak biti spasena.

Viber

Autor: M.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>