Zadruga

Parovi

Zadruga: Opšti haos među zadrugarima zbog novog zadatka! ( VIDEO)

Nastao je opšti haos u rijalitiju "Zadruga", svađa i rasprava zbog novog zadatka koji su dobili od velikog šefa. U pitanju je specijalna nedelja, kakvu do sada nisu imali.

Zadruga: Opšti haos među zadrugarima zbog novog zadatka! ( VIDEO) Screenshoot Youtube




Veliki šef je obavestio ukućane da je ovo specijalna nedelja, kakvu do sada nisu imali. Među sobom su morali da izaberu dobrovoljce, koji su tek kasnije saznali da se otvara fabrika u kojoj će raditi. Sa novim zadatkom, nova su i pravila koja se moraju poštovati.
Veliki šef želi da radnici spavaju odvojeno, odnosno da se moraju odvojiti u jedan deo sobe, a ostatak ukućana u drugi deo. Da bi bili odmorni i sveži, ujutru moraju uzimati vitamine koje im je veliki šef poslao.

Nakon što su zadrugari čuli šta piše u pismu, nastala je ludnica i opšti haos. Nikako nisu mogli među sobom da se dogovore ko će gde spavati. Jelena Golubović je pokušala da se umeša rečima da su Mića i Marko u pravu, obraćajući se Andrijani rečima: "Ne lupaj, prvi ti ja rijaliti!"
Lepi Mića smatra da niko ne može naterati zadrugare da spavaju u tuđim krevetima i da u pismu može da piše šta hoće. 

U jednom trenutku, više niko nikoga nije slušao, a svi su vikali u glas. Neki su se penjali po stolicama i stolu,  da bi došli u prvi plan i izneli svoje mišljenje, zašto su baš oni u pravu i zašto je njihova ideja genijalna. Niko nije želeo da sasluša tuđe mišljenje i napravi kompromis, a onda se umešala i Saška Karan vičući da se ona neće skloniti iz svog kreveta.

Da li je zadatak osmišljen ovako, baš zbog toga da bi uneo nemir među zadrugarima ili će ipak uspeti da se dogovore poštujući sva pravila velikog šefa ostaje nam da vidimo. 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>