Zadruga

Parovi

Zadruga: Ti si ozbiljan folirant i guzata tetka, izneo je Lepi Mića! (VIDEO)

Lepi Mića se u rijalitiju "Zadruga" još jednom iznervirao, pa je jednoj ukućanki sasuo u lice, između ostalog da je folirant i guzata tetka.

Zadruga: Ti si ozbiljan folirant i guzata tetka, izneo je Lepi Mića! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Lepi Mića poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku i ko uvek kaže ono što misli, pa bio on u pravu ili ne, tek sinoć je još jednom ušao u konflikt. Jedna zadrugarka mu je posebo stala na žulj.
Naime, tokom pitanja gledalaca, jedan od njih je zatražio Sari Reljić da kaže svoje mišljenje o Mići što je ona i uradila.
Rekla je, da Miću svi mnogo vole ali ona ne. Po njoj je Mića mnogo bučan i glasan i da su joj njegovi saveti uvek izašli na nos.
Miću je ovo verovatno iznerviralo, a delovalo je, da je i uvređen, pa nije štedeo reči kako bi i on nju što više uvredio.
Pored toga što joj je rekao da je guzata tetka, koja meša kao mikser za beton, dodao je:
"Ti si jako dosadna. Čovek koji se dere može biti samo naporan. Ti si jedan ozbiljan folirant. Ja znam tvoj karakter, ti nemaš mu*a da kažeš šta misliš. A ja ću ovde reći 30. maja šta znam o tebi i biće svi negativno iznenađeni! "
Sara ga je vidno uplašena gledala nakon toga, a na šta je tačno Mića mislio ostalo je nejasno. Ostaje da se vidi hoće li Mića održati svoju reč ili je ovo prosto njegov način da se odbrani u ovakvim situacijama.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>