Region

Svet

Julia Stiles uzvraća fanovima koji je optužuju: Ne nosim ga ovako svuda!

Julia Stiles je objavila na instagramu fotografiju napravljenu u kućnim uslovima, na kojoj je sa svojim petonedeljnim sinom. Fanovima se tu nešto nije dopalo.

Julia Stiles uzvraća fanovima koji je optužuju: Ne nosim ga ovako svuda! Screenshoot Youtube




Julia na fotografiji svog sina Strummera drži u nosiljci za bebu, usput se našalila da od srednje škole nije nosila ranac i da sada ima jedan sa prednje strane.
Ovo je izgleda bilo dovoljno da izazove gnev kod dežurnih dušebrižnika i drugih majki koje su uporne u tome da Julia ne drži bebu kako treba.
Ona ovakvu reakciju nije očekivala i izrazila je žaljenje što se njen komentar ispod slike iz šale pretvorio u povod da neko komentariše bebu i njenu majčinsku sposobnost.
Kaže još, da je pokušala da sakrije sina, uključujući i njegova stopala, da je fotografiju napravila kod kuće i da sina ne nosi ovako svuda. Zahvalila se brižnim fanovima, mamama poručila da obavezno pročitaju sigurnosno uputstvo, a instagramerima da umesto što pišu bezobrazne komentare o bebi koja ima pet nedelja probaju da igraju po sobi uz neku numeru grupe Clash jer je to zabavnije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>