Zadruga

Parovi

Zadruga: Novi ukućanin, nove provokacije, šou tek počinje! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" možemo očekivati da se odnosi među zadrugarima tek usijaju. Novi ukućanin, nove provokacije, a šou izgleda tek počinje.

Zadruga: Novi ukućanin, nove provokacije, šou tek počinje! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Sinoć je u "Zadrugu" ušao novi ukućanin, maneken Nikola Arsić i gotovo odmah počeo da pravi smicalice i unosi nemir među zadrugarima. Posebno mu je izgleda interesantan ljubavni trougao između Slobe, Kije i Lune.
Naime, Nikola je seo baš pored Kije i izjavio da mu je ona najsimpatičnija, u smislu da je najžestvenija i najkulturnija.
Kada ga je voditeljka upitala šta misli o Luni i šta je rekao za nju, Nikola je uz osmeh odgovorio da je zaboravio zbog treme, ali se odmah prisetio da je i za nju izjavio da je simpatična i da on nije ljubomoran, odnosno da ukoliko mu se Luna dopadne on nece biti ljubomoran.
Sloba je nakon toga ustao, poželeo dobrodošlicu novom ukućaninu i rekao da njemu imponuje da se njegova devojka dopadne nekome.
Kija je bila iznenađena Nikolinim komentarom, rekla je da joj imponuje kompliment koji je dobila od njega ali da je zaljubljena u svog dečka Andriju Lazovića.

Saška Karan je sve vreme posmatrala Nikolu, a nije propustila priliku ni da mu opipa mišiće.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>