Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 3. decembar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 3. decembar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 3. decembar 2017. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Neke stvari koje gradite već duže vreme danas vam može doći glave. Kao da nećete uspeti da iskontrolišete sve to do sada urađeno, a moraćete privesti kraju. Imajte na umu da studiozan i smiren pristup donosi rezultate. Pokušajte da se ne izgubite u toj situaciji. Vidite to kao priliku da proširite svoje vidike i unesete balans u svoj život.


Bik 21.4.-21.5.

Danas će vam biti teško da se pokrenete. Moguće je da ćete poželeti da ne ustajete iz kreveta. Nemojte osećati krivicu zbog toga. Budite blizu kuće, uživajte u muzici i pripremite lep obrok za dragu osobu. Nemojte ništa siliti. Jednostavno se opustite i uživajte u lepotama koje vam život pruža.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Proverite svoje finansije danas. Pokušajte da saznate koji bi bio najbolji način da zaradite dodatan novac. Napravite ozbiljan plan za narednih par meseci, kako biste se osećali sugurnije. Budite oprezni i rezervisani u odnosu sa drugima danas. Veče provedite okruženi onima koje volite.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas će neko ili nešto pokušati da vas uspori. Možda je to znak da upravo to treba da uradite – usporite malo! Nemojte se opirati izazovu da se uvalite u fotelju i ne radite ništa. Iskoristite današnji dan da se opustite i obnovite svoju energiju. Vrlo vam je bitno da se osećate sigurno u životu, te razmislite malo i o svojoj ličnoj imovini. Možda postoji način da je proširite.


Lav 23.7.- 22.8.

Uradite nešto kreativno danas. Fokusirajte se na neki kreativan projekat koji vam se već duže vreme mota po glavi. Ovo je vreme kada treba da ga pokrenete. Ukoliko ste u prilici, udružite se sa nekim vama dragim, jer će vam sam proces biti veoma zabavan. Što više strpljenja budete imali, to ćete biti uspešniji na kraju.


Devica 23.8. - 22.9.

Ukoliko planirate da se sa nekim raspravljate, postarajte da svaka vaša izjava ima pokriće. Ljudi neće tako lako pasti na ono što imate da ima kažete. Potrebno je dosta vremena da promenite nečije mišljenje. Ukoliko ste u prilici, idite u jednu dugu šetnju kroz šumu. Osetite Prirodu! Obnovite svoju energiju.


Vaga 23.9. - 22.10.

Pred vama je veoma ekspanzivan dan. Fokusirajte se na dugoročne planove. Pred vama je velika sreća. Vaš ego imaće dodatno pojačanje od strane zvezda a ljubavna veza će blistati. Ovo bi mogao biti period kada biste trebali razmisliti o finansijskim ulaganjima.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Povežite se i zbližite sa ljudima. Veoma vam je bitna emotivna sigurnost. Postarajte se da vam kuća bude utočište, gde se osećate komotno i gde ste ono što jeste. Pokažite strpljenje i razumevanje u interakciji sa drugima ove nedelje. Što budete stabilniji to ćete napraviti više uspešnih kontakata. Ova nedelja je u znaku povezivanja sa ljudima, bilo privatno bilo poslovno.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete uglavnom biti okrenuti ka onome što posedujete iliti ličnoj imovini. Razmislite kako da usavršite svoj dom, tako da predstavlja udoban i komforan kutak. Ukoliko se osećate emotivno nestabilni, fizički komfor i pravljenje neke vrste sigurnog utočišta od svoje kuće, moglo bi vam pomoći da se osećate sigurnije i pozitivnije.


Jarac 22.12.- 19.1.

Pouzdanost i stabilnost su ključni aspekti današnjeg dana. Pokažite ljudima oko vas da ste upravo takvi i da mogu računati na vas. Moguće je da će neko danas biti dosta tvrdoglav i da ćete ga teško ubediti u nešto. Moraćete se boriti da biste isterali svoje gledište. Budite nežni u svakom odnosu koji vam je bitan.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Budite danas rezervisani i nežni u odnosu sa ljudima. Zvezde vam nude dosta nežnosti, te biste trebali to da iskoristite. Uradite sve što je potrebno da biste napravili od svoje kuće kutak za uživanje. Razgovarajte sa ljudima sa kojima živite i raščistite sve što je nejasno, kako bi vaša veza bila smirena i stabilna. Pred vama je period kada od svog doma treba da napravite sigurno utočište, što će vam pomoći da se osećate daleko sigurnije.


Ribe 20.2.- 20.3.

Pred vama je jedan od onih dana kada ćete želeti da sredite svoj dom i napravite od njega pravi kutak za uživanje. Počnite od ne toliko skupih prodavnica, jer i tamo vaš savršen osećaj za lepotu može pronaći dosta toga. Sreća je na vašoj strani i možete obaviti sjajnu kupovinu. Što je nekome smeće, nekome je blago. Pokažite svoju kreativnost i pretvorite sve oko sebe u vaše sopstveno blago. Uživaćete.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>