Region

Svet

Ljubavnica Zorana Marjanovića tvrdi: Obavestila sam nadležne organe ko je ubica!

Zorica Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića tvrdi da je obavestila nadležne organe o tome ko je ubio Jelenu Marjanović na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

Ljubavnica Zorana Marjanovića tvrdi: Obavestila sam nadležne organe ko je ubica! Screenshoot Youtube




Tvrdnje Zorice Mitrović, da Zoran nije ubića izgleda niko ne uzima za ozbiljno, pa ni policija jer je Zoran Marjanović i dalje glavnoosumnjičeni u ovom slučaju. Ipak Zorica ne odustaje od toga da po svaku cenu odbrani svog dragog.
Svoje šokantne tvrdnje, ona je iznela na jednoj Fejsbuk grupi, naime ušla je u raspravu sa administratorom koji smatra, da ako ona uporno tvrdi, da Zoran nije ubica, sigurno zna ko jeste i o tome treba da obavesti nadležne organe.
Zorica je u prepisci sa administratorom grupe "Hoćemo pravdu za Jelenu", objasnila da jeste obavestila nadležne organe i to na svoju inicijativu ali da su to stvari koje se ne pišu po društvenim mrežama. 
Navela je još da ubica, a onda dodala "ubice", moraju da odgovaraju za zversko ubistvo i objasnila da to što su Marjanovici čudni, ovakvi ili onakvi ne znači da su ubili Jelenu. Za nju je to jedina istina, u to veruje i raduje se što će javnost biti uključena u proces.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>