Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija iskreno o svojim osećanjima, Jelena Golubović iznervirano vikala! (VIDEO)

Učesnici rijaliti "Zadruga" petkom se okupe oko stola da bi govorili o svojim osećanjima. Kija je iskreno odgovarala na pitanja, a Jelena Golubović iznervirano vikala na nju.

 Zadruga: Kija iskreno o svojim osećanjima, Jelena Golubović iznervirano vikala! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Žiža Stojanović je postavila pitanje Kiji o tome kako se oseća nakon svega što se desilo u njenom braku sa Slobom, na šta je Kija odgovorila da joj nije svejedno posle pet godina provedenih sa njim, da joj teško pada što nemaju komunikaciju, ali smatra da je to završena priča.
Kija je želela još nešto da doda, pa je počela da priča o moralu što je Jelenu Golubović jako iznerviralo. Počela je da viče na Kiju postavljajući joj pitanja zašto je sela pored nje, zašto ne sedne pored Slobe kada ga toliko voli, aludirajući na to da je Kija upravo zbog Slobe i ušla u rijaliti.
Jedino što je Kija rekla bilo je:
"Ajde ćuti malo!"-  ali to Jelenu nije zaustavilo, pa je nastavila sa pričom da je zastupala nju i brak kao institiciju dok je nije upoznala, kako se Kija folira, da je maliciozna i spremna na sve.

Interesantno je da se Kija nije ni malo iznervirala ili bar to nije želela da pokaže, slušajući je sve vreme sa rukama u dzepovima.
Sloba i Luna su ćutke posmatrali šta se dešava, a na Slobinom licu se jasno videlo iznenađenje.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>