Region

Svet

Region

Serija Ubice mog oca, možda neće imati svoj nastavak, zbog svađe direktora i producenta!

Glavni i odgovorni urednik RTS-a Dragan Bujošević kaže da je sudbina megagledane serije "Ubice mog oca" neizvesna zato što reditelj i scenarista Predrag Gaga Antonijević nije hteo da je proda Javnom servisu. Sa druge strane, Gaga optužuje Bujoševica da je lažov i ludak.

Serija Ubice mog oca, možda neće imati svoj nastavak, zbog svađe direktora i producenta! Screenshoot


Dragan Bujošević tvrdi da serija nikada ne bi bila snimljena da nije bilo njega:

"Niko u ovom gradu nije hteo da radi prvu sezonu "Ubica". Niko! Čak se i RTS-u ona nije nalazila na spisku serija koje mogu da se rade. Ja sam doneo odluku da se snima! Antonijević je meni prvo rekao da imaju pare i da pare nisu problem. Posle nedelju dana smo saznali da pare jesu problem i da oni nemaju ćoravog dinara. Morali smo da napravimo neverovatnu ginmnastiku da bismo finansirali tu seriju i da bi se ona pojavila."

Bujošević objašnjava, da je, nakon što je završeno emitovanje prve sezone, Gaga ponudio još dve sezone ali da su mu rekli da nemaju novac da snimaju u 2017. godini. Ponudili su mu, da seriju rade u 2018. godini. jer su znali da ga Gaga treba da snima film "Srpska trilogija - zaspanka za vojnika" i smatrali da neće moći da radi obe stvari istovremeno. Ipak, odlučili su da kupe i drugu sezonu ali je Gaga našao drugog producenta.

Gaga Antonijević ovo negira rečima: 

"U Americi, gde živim i radim, vlasnici televizije bi takvog direktora kao što je Bujošević ne samo odmah otpustili već bi i zvali Hitnu pomoć da ga vode u ludnicu. On je iz čista mira slagao da nisam hteo da RTS radi drugu sezonu. Istina je da je on nije hteo, niti mi je ikad ponudio nastavak saradnje, uprkos mojim mejlovima, na koje nije odgovarao. Uložio je 900.000 evra u proizvodnju i marketing "Ubica", publika ih je prihvatila i gledanost je dosegla neverovatnih 2.400.000. Nakon toga, on umesto mene da kontaktira i sam inicira razgovore o saradnji, odlučuje da se ogluši o sve moje pozive i ponude i primora me da odem u konkurentsku kuću. "

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>