Ostalo

Smeno

Fascinantni događaj ove zime: Krcko Oraščić na ledu! (VIDEO)

Beograd i Sava centar se uveliko pripremaju za fascinantni događaj ove zime Balet na ledu sa predstavom ’’Krcko Oraščić’’, u izvođenju državnog ansambla iz Sankt Peterburga. 

Fascinantni događaj ove zime: Krcko Oraščić na ledu! (VIDEO) PromoNaša publika će 6. decembra imati prilike da gleda ovaj spektakl u dva termina od 18 i 21 časova. 

Iskusnoj produkcijskoj ekipi, koja sve donosi iz Rusije, potrebno je 12 casova da montira poseban led, a samo 6 časova da isti demontiraju. Za ovu predstavu koristiće čak 2.700 kg leda! 
U starom ruskom maniru, sve mora da bude besprekorno, jer se među baletanima nalaze profesionalci sa titulom Majstora sporta Rusije koji zahtevaju i pružaju samo najbolje.
 
Čak i najiskusniji baletani i klizači tvrde da je gotovo nemoguće igrati balet na ledu, te je ansambl iz Sankt Peterburga jedan od retkih na svetu koji je uspeo u tome.

Za koreografiju je zadužen Konstantin Rasadin, koji u svojoj bogatoj biografiji ima i saradnju sa baletskim legendama kao što su Rudolf Nurejev i Mihail Barišnjikov.

Samo prelepi kostimi vrede preko 250.000 dolara, jer pored estetike, moraju da poseduju i izuzetnu izdržljivost, da bi mogli da prate zahtevne figure koje izvode baletani ovog ansambla.

Ova predstava izvođena je na svim kontinentima, a Beograd je postao nezaobilazna destinacija za ovaj jedinstveni spektakl.

Ulaznice možete nabaviti na blagajni Sava Centra, u Win Win radnjama i putem www.ddtickets.rs po cenama od:

Parter 2 – 1.800,00
Parter 1 – 2.200,00
VIP       – 2.900,00

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>