Region

Svet

Region

Serija Meso: Šta se još može zakomplikovati u životu Mirka Cvijetića?! (VIDEO)

Glavni lik serije "Meso" je Mirko Cvijetić, koji se posle dugogodišnjeg igranja fudbala u inostranstvu vraća u Banja Luku. Tu pokušava da oživi staru očevu roštiljnicu, ali kako ga dugovi pritiskaju, život mu se zakomplikuje. U nedostatku drugih rešenja obraća se Slavku, starom prijatelju koji je sa druge strane zakona.

Serija Meso: Šta se još može zakomplikovati u životu Mirka Cvijetića?! (VIDEO) Promo



Šestu epizodu dramske igrane serije „Meso“, koju je za RTS snimila izvršna produkcija „Bosonoga“ iz Banja Luke, po scenariju Nikole Pejakovica, i u režiji Saše Hajdukovica, premijerno prikazujemo u subotu 02. decembra na programu RTS1 u 21 čas.

Ko je Marija? U ovoj epizodi vraćamo se godinu dana unazad i gledamo ko je ona bila pre nego što je upoznala Mirka Cvijetića. I kako bi njena prošlost mogla da utiče na planirano renoviranje roštiljnice.

Redovne posetioce kafane „Kod Rajka“ muči pitanje: „Zbog čega Slavko ulazi u tal sa Mirkom?“.

Mnogi sumnjaju da tu nisu čista posla. A neće ni sve ići tako glatko kao što se činilo…

Uloge tumače: Igor Ðordević, Nikola Pejaković, Marija Pikić, Branko Janković, Vuk Kostić, Ljubiša Savanović, Faketa Salihbegović Avdagić, Novak Bilbija, Željko Stjepanović, Slobodan Perišić, Boris Šavija, Stojan Matavulj, Nikolina Friganović, Aleksandar Stojković, Zlatan Vidović, Petar Božović, Toma Trifunović, Slavko Labović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>