Zadruga

Parovi

Zadruga: Maca ne voli da pozajmljuje, ona voli da joj neko da! (VIDEO)

U rijalitiju Zadruga, rasprava za stolom oko nestalog novca, Jelena Golubović je citirala Macu: "Ja ne volim da pozajmljujem, volim da mi neko da."

Zadruga: Maca ne voli da pozajmljuje, ona voli da joj neko da! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Rasprava je nastala oko novca, za koji Jelena Golubović tvrdi da joj je nestao i za to optužuje Macu. Maca, navodno nije imala novca za frizera i Jelena joj je predložila da pozajme od nekog ukućanina, kako bi bila lepa u nedelju.
Maca to nije prihvatila jer ne voli da joj novac neko pozajmi, već da joj ga pokloni. Na Jelenanina pitanja i priču uopšte, nije želela da odgovara.
Mića se sve vreme ubacivao u Jeleninu priču i zasmejavao ostale.

Nastavak razgovora za stolom, otišao je u drugom pravcu, pa je svađa krenula oko ukradene kupke, koju je spomenula Teodora. To je bio samo uvod u raspravu između Teodore i Anđela sa jedne strane, i Slobe i Lune sa druge. 
Anđelo je tvrdio da ih u poslednje vreme, Sloba i Luna omalovažavaju na svaki mogući način, pa čak i da prevrću očima, uzdišu, kontriraju i negoduju dok oni govore.

Teodora je počela da plače i izdvojila se od ostalih, Anđelo je krenuo za njom, a onda je pozvao Slobu da vidi u kakvom je stanju Teodora. Anđelo je rekao da zbog Teodore, ne može više da trpi Slobino i Lunino ponašanje prema njima. Tvrdio je da Sloba slepo prati Lunu i da radi stvari onako kako ona želi,a ne kako on sam misli da je ispravno.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>