Zadruga

Parovi

Zadruga: Posle Mininog nervnog sloma, njena majka poručuje, da je puste iz rijalitija!

Posle Mininog nervnog sloma u rijalitiju Zadruga,njena majka je jako zabrinuta i poručuje da joj dete puste jer se plaši da će poludeti.

Zadruga: Posle Mininog nervnog sloma, njena majka poručuje, da je puste iz rijalitija! Screenshoot YoutubeMina je već nekoliko puta javno histerisala u rijalitiju, a pre dve večeri je razbila staklo na vratima i tom prilikom se povredila. Majka, Ivana Vrbaški kroz suze gleda svoju mezimicu i razmišlja kako da ćerku izvuče iz rijalitija.

Niko nije mogao ni da predoseti da će zbog neuzvraćene ljubavi Mina Vrbaški naškoditi samoj sebi. Ona se na nekoliko mesta islekla dok je razbijala staklo na vratima i vrištala na luksuznom imanju u Šimanovcima. Naime, Mina se posvađala sa Đeksonom u kog je zaljubljena već neko vreme i počela je da histeriše u rijalitiju. Ona je plakala, a zatim razbila staklo na vratima i raskrvarila ruku. Ostali ukućani su pokušali da je smire, ali im je to teško polazilo za rukom. Celu noć Minin nervni slom pratila je i njena mama Ivana, koja je sve vreme plakala.

Nije joj jasno, zašto njenu ćerki drže u rijalitiju nakon svega što je uradila, kaže da je i sama u totalnom haosu zbog, da prolazi kroz agoniju, da joj je majka u bolnici na samrti...

Ivana kroz suze govori:

"Plakala sam kada sam gledala, možete da zamislite kako mi je bilo te noći dok sam gledala sve. Toliko me je sve pogodilo, da mi je došlo da uđem u kuću i izbavim svoju ćerku. Iskreno da vam kažem, to mi već nekoliko dana pada na pamet. Moja ćerka nije luda, tako da na takve komentare ukućana mogu da poručim samo da je to čista glupost. Mina je sama potpisala ugovor, tako da taj ugovor nikada nisam ni videla. Ne sviđa mi se šta se dešava i kako se ponaša. Vreme je da napusti kuću. Mlada je da bi toliko izdržala na takvom mestu"

Da zlo bude veće,pojedini ukućani Minu optužuju da je narkoman,a njenu majku to jako pogađa i tvrdi, da Mina nikada nije koristila bilo koju vrstu droge. Dodaje još i da Mina nije ni tabletoman i da su to priče za malu decu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus/ Blic

Povezane vesti:


>